Diablo IV. Når er det premiere? Alt vi vet: spilling, karakterer - Expert Ceneo (2023)

Endringsdato:

Den fjerde delen av Diablo er utvilsomt et av de mest etterlengtede spillene i år. Hvis alt går etter planen, vil premieren på Diablo IV finne sted i juni 2023, men spillere fra hele verden kunne teste tittelen i betatester tidligere. Hvis du vil vite mer om Blizzards siste arbeid, inviterer jeg deg til å fortsette å lese teksten, der du finner nyheter om maskinvarekravene til Diablo 4, detaljer om den polske versjonen og mye annen verdifull informasjon.

Sjekk også:Systemkrav for Diablo 4. Hvilken PC skal jeg spille på?

Diablo IV. Kiedy premiera? Wszystko, co wiemy: gameplay, postacie - Ekspert Ceneo (2)

 • Lansering av Diablo 4 – når?
 • Hvilke plattformer skal vi spille Diablo 4 på?
 • Diablo 4 i Game Pass – vil spillet være tilgjengelig i tjenesten?
 • Polsk versjon av Diablo IV
  • Diablo IV beta-tester
  • Må du være online for å spille Diablo IV?
  • Diablo 4 lokalt samarbeid
  • Crossplay i Diablo 4 - hva betyr det?
  • Diablo IV-spilling - hva kan vi forvente av det?
   • Vil Diablo 4 være i stand til å kjempe mot andre spillere?
   • Diablo IV-historien
   • Diablo 4 grafikk
   • Karakterer i Diablo IV
    • Maskinvarekrav til Diablo 4

     Lansering av Diablo 4 – når?

     OffisieltDiablo 4s utgivelsesdato er planlagt til 6. juni 2023.

     Hvilke plattformer skal vi spille Diablo 4 på?

     Produksjonen vil være tilgjengelig på PC, tidligere generasjons konsoller (PlayStation 4, Xbox One), PlayStation 5 og Xbnox Series X|S.

     Diablo 4 i Game Pass – vil spillet være tilgjengelig i tjenesten?

     Selv om Microsoft er i ferd med å «ta over» Activision Blizzard, hevder spillutviklerne at den fjerde delen av Diablo ikke vil være tilgjengelig på PC og Xbox Game Pass. I hvert fall ikke ved lansering.

     Polsk versjon av Diablo IV

     Blizzard Entertainment-spill tilbyr vanligvis tilgang til den polske språkversjonen, og dette vil ikke være annerledes. IDiablo IVikke bare vil vi leke med polske undertekster, men vi vil også kunne slå på fullverdig dubbing.

     Diablo IV Trailer

     Diablo IV beta-tester

     Blizzard tillot spillere å teste spillet før det offisielle utgivelsen. Produsenten forberedte to helger der vi personlig kunne sjekke det første kapittelet av Diablo IV og oppgradere heltene til det tjuefemte nivået. Mellom 17. og 19. mars ble det holdt lukkede prøver for personer med forhåndsbestilling, mens det 24. – 26. mars ble arrangert åpne prøver for alle interesserte. Jeg delte i en egen artikkelDiablo 4 lukket betaopplevelse.

     Må du være online for å spille Diablo IV?

     Ja, for å spille Diablo 4 må du være koblet til internett hele tiden – uansett hvilken plattform du planlegger å spille på. Det er også verdt å huske at eiere av PlayStation- og Xbox-versjonene må kjøpe et PlayStation Plus- og Xbox Live Gold-abonnement for å bruke nettfunksjonene til spillet. På PC logger du bare på Battle.net.

     Diablo 4 lokalt samarbeid

     I den siste delen av Diablodu vil kunne spille på en skjerm med en annen bruker. I motsetning til den forrige delen, kan bare to spillere delta i spillet. Hver bruker må ha sin egen Battle.net-konto hvor fremgangen deres blir lagret. Dette lar deg fortsette å spille solo uten å miste inventaret eller ulåste evner.

     Crossplay i Diablo 4 - hva betyr det?

     Den fjerde delen av Diablovil muliggjøre spill på tvers av plattformer. Dette betyr at du enkelt kan spille online med en venn som spiller på en datamaskin eller en annen konsoll enn deg. I tilleggDiablo IVvil motta støtte for kryssprogresjonsfunksjonen, som betyr at du vil kunne fortsette fremgangen din på en annen plattform.

     Diablo IV-spilling - hva kan vi forvente av det?

     Takket være en rekke materialer levert av Blizzard Entertainment og beta-tester, vet vi allerede fullt ut hvordan spillingen iDiablo IV. Skaperne kombinerte løsninger fra alle spillene i serien på en interessant måte, og valgte de beste elementene fra dem.

     Gameplay i "fire" vil absolutt ikke være like dynamisk som i forrige del, selv om vi, som i Diablo III, vil flytte rundt på korridorplasseringer, ikke åpne kart, som i den andre delen. Kampen i den nye delen er å være mye mer metodisk og legge vekt på taktikk, ikke tankeløst å trykke på knappen som er ansvarlig for angrepet.

     Blizzard vil gjøre det lettere å krysse landene ved å implementere monteringer. Hver av heltene vil ha sin egen hest, som de kan tilkalle når som helst. Produksjonen vil også motta tilfeldig genererte fangehull. Ikke bare vil de ha vanskeligere utfordringer og motstandere som venter på dem, men også kraftig utstyr og fantastiske skatter som trengs, bl.a. å lage våpen.

     Spill i Diablo 4

     Vil Diablo 4 være i stand til å kjempe mot andre spillere?

     Produsenten nærmer seg temaet PvP (spiller mot spiller) på en ganske interessant og dristig måte. Ifølge utviklerne vil ikke sammenstøt mellom brukere være balansert og rettferdig. Blizzard ønsker å vise det ved å komme inn i verdenDiablo IV, må vi regne med trusselen som lurer for oss på hvert trinn.

     Så du kan komme i en situasjon der to spillere på høyt nivå angriper deg når du minst venter det. Men hvis de ikke vil slåss, kan du alltid bytte varer med dem. Spillet har ikke et auksjonshus.

     Diablo IV-historien

     Hovedantagonisten iDiablo 4 deldet vil være en mektig demoninne kjent som Lilith. Den mørke damen ble sendt i eksil for lenge siden, men klarte å vende tilbake til de levendes verden gjennom et mørkt ritual. Lilith tar veldig raskt kontroll over mennesker og andre vesener, og skaper en hær av Burning Hells. Målet er å overta fullstendig makt over landet kjent som helligdommen. Spillere må selvfølgelig stoppe de skumle planene hennes.

     Sanctuary er et helvetes rike der demoner har tatt over. Det er ment å være en verden mettet med mørke og skitt, noe som jevnlig vil bli understreket av de snuskete stedene vi besøker mens vi spiller. For første gang iDiablo IV seriehistorievil tilby en åpen verden delt inn i ulike regioner. Vi skal besøke f.eks. ørkenen Kejistan, bebodd av Scosglen-varulver og De tørre steppene.

     Diablo 4 grafikk

     Diablo-syklusen vender tilbake til den mørke, brutale atmosfæren kjent fra første og andre del. Studioet har trukket konklusjoner etter kritikken av det visuelle i det tredje spillet og kommer ikke til å gjøre samme feilen igjen.

     Karakterer i Diablo IV

     Det vil være så mange som fem karakterklasser tilgjengelig i spillet, som skal være forskjellige i måten de kjemper på, unike krefter og sitt eget karakterutviklingstre. IDiablo 4vi vil ta kontroll over Barbarian, Rogue, Druid, Wizard og Necromancer. Spillere vil også kunne velge karakterens kjønn, navn og utseende. Produksjonen skal tilby en enkel veiviser med et utvalg av forskjellige frisyrer, egenskaper, tatoveringer, etc.

     Hver karakter kan konfigureres ved å velge riktige talenter og evner. Spillet har også et omfattende loot-system. Legendariske gjenstander og dødballer vil være tilgjengelige for å utstyre helter, og runer og runeordkombinasjoner vil være tilgjengelige.

     Barbarer er sterke krigere, i stand til å bruke to våpen samtidig. Han hjelper dem i kampen. et kamprop som forårsaker panikk i fiendenes rekker. De er svært motstandsdyktige mot skader, og derfor unngår de ikke direkte kontakt med motstandere. Det samme kan ikke sies om Wizards, som foretrekker å angripe langveis fra ved hjelp av elementær magi (ild, is eller lyn). I deres tilfelle må du imidlertid kontrollere maktnivået, for uten det er de forsvarsløse.

     Når det kommer til Rogues, her har vi å gjøre med den mest allsidige karakterklassen. Ikke bare kan disse typene helter skyte buer/armbrøster, men de utmerker seg i nærkamp med dolker eller sverd. Deres ekstra fordel er muligheten til å forgifte våpenet, noe som påfører motstandere negative effekter.

     Druider, som Wizards, henter styrke fra elementene, noe som gjør at de blant annet kan kaste lyn mot motstanderne. Denne karakterklassen lever også i harmoni med naturen, slik at du kan endre kroppsformen din. Druider kan dermed anta dyreform, og dermed få stor styrke eller smidighet. Og hvis du foretrekker mørkere klima, så har du Necromancers, som under sammenstøtene er i stand til å ta kontroll over de falne krigerne, og tilkalle skjelettene deres.

     Diablo 4 - Sanctuary-presentasjon

     Maskinvarekrav til Diablo 4

     Blizzard avslørte også hvilke datamaskiner vi vil kunne spille påDiablo IV. Hvis maskinvaren din oppfyller minimumskravene, vil du kunne nyte spillet med 30 bilder per sekund, 720p oppløsning og lave grafikkinnstillinger. På den annen side vil det å ha en PC på nivået av de anbefalte kravene tillate deg å spille med 60 FPS, 1080p oppløsning og medium visuelle innstillinger.

     Diablo 4 - minimum systemkrav

    • Prosessor: Intel Core i5-2500K 3,3 GHz / AMD FX-8100 2,8 GHz
    • RAM: 8 GB
    • Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
    • Diskplass: 45 GB (helst SSD)
    • Operativsystem: Windows 10 (64-bit)
    • Diablo 4 - anbefalte systemkrav

    • Prosessor: Intel Core i5-4670K 3,4 GHz / AMD R3-1300X 3,5 GHz
    • RAM: 16 GB
    • Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 370
    • Diskplass: 45 GB SSD
    • Operativsystem: Windows 10 (64-bit)
    • Foto: Blizzard Entertainment Pressemeldinger

     vi anbefaler:

     Acer Nitro 5 gaming laptop-serien. Anmeldelser. Hva er preget av? Er det verdt å kjøpe? 2023-06-12 Spill som ligner på Diablo. Djevelsk bra 2023-06-09 Final Fantasy XVI. Når er det premiere? Hvilke krav? Kunngjøringer og lekkasjer 2023-06-07 Hva skal jeg spille Diablo IV på? Anbefalt Blizzard Gear 2023-06-06 Lenovo ThinkPad-serien med bærbare datamaskiner. Hva er dette? Hva er preget av? Er det verdt å kjøpe? 2023-06-06 Spill Diablo IV før lansering 2023-06-05

     Diablo IV. Kiedy premiera? Wszystko, co wiemy: gameplay, postacie - Ekspert Ceneo (9)

     Lukasz Morawski

     Master i journalistikk og sosial kommunikasjon ved Nicolaus Copernicus University. Han ble trolig født med en pute i hånden og en pizzabit i munnen. En elsker av alt relatert til populærkultur og ny teknologi. Fra en tidlig alder spiller han spill, ser filmer og serier, leser bøker og tegneserier. En ting er sikkert - det er ikke tid til å kjede seg.

     Ved å klikke på "Godta"-knappen godtar du at Ceneo.pl sp z.o.o. og hansTrusted Partnersbehandlet dine personopplysninger lagret i informasjonskapsler eller ved bruk av lignende teknologi for markedsføringsformål (inkludert ved å profilere og analysere) andre enheter enn Ceneo.pl sp.

     Samtykke er frivillig. Tilbaketrekking av samtykke hindrer ikke tjenesten expert.ceneo.pl fra å behandle dataene som er samlet inn så langt.

     Ved å gi ditt samtykke vil du motta annonser for produkter som er tilpasset dine behov. Sjekk Trusted Partners Ceneo.pl sp. z.o.o. Husk at de også kan bruke sine betrodde underleverandører.

     Vi vil også informere deg om at ved å bruke nettstedet expert.ceneo.pl, samtykker du til lagring av informasjonskapsler på enheten din eller bruk av andre lignende teknologier og til å bruke dem til å matche markedsføringsinnhold og annonser, forutsatt at nettleseren din konfigurasjonen tillater det. Hvis du ikke endrer nettleserinnstillingene dine, vil informasjonskapsler lagres i enhetens minne. Mer om informasjonskapsler, inkludert hvordan du trekker tilbake samtykke, finner du iRetningslinjer for informasjonskapsler.

     Mer om behandlingen av personopplysninger av Ceneo.pl sp z.o.o., inkludert dine rettigheter, finner duher.

     Husk at ved å klikke på "Jeg er ikke enig"-knappen reduserer du ikke antall viste annonser, det betyr bare at innholdet deres ikke blir skreddersydd til dine interesser.

     V01 80

     Jeg er ikke enig

     References

     Top Articles
     Latest Posts
     Article information

     Author: Nicola Considine CPA

     Last Updated: 09/22/2023

     Views: 5443

     Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

     Reviews: 92% of readers found this page helpful

     Author information

     Name: Nicola Considine CPA

     Birthday: 1993-02-26

     Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

     Phone: +2681424145499

     Job: Government Technician

     Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

     Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.